Taloyhtiönne palveluksessa.

Vuosien kokemuksemme tulisija- ja hormiasioissa on tehnyt meistä alamme parhaita asiantuntijoita. Palvelemme taloyhtiöasiakkaita oli tarpeenne sitten konsultaatio, hormistokartoitukset tai hormistojen saneeraukset ja ilmastoinnin parantamiset.

Olemme kotimainen luotettava tekijä, jolta saatte ammattitaitoisia tekijöitä ja suomalaisen laatutakuun.

Palvelumme

Hormisaneeraukset

Päältäpäin siisti ja mallikkaasti palvellut hormi saattaa olla paloturvallisuusriski.
Hormit rapautuvat ja halkeilevat ajansaatossa: pahimmassa tapauksessa seinämistä pääsee irtoamaan kokonaisia tiilejä. Uudelleen käyttöönotettava hormi onkin aina syytä tarkastaa ja nuohota piirinuohoojan toimesta ennen sen käyttämistä. Tarkastuksen yhteydessä mahdolliset viat ja tarve korjaukselle selviää.
Ota tässä vaiheessa yhteyttä meihin ja pyydä tarjous!

Hoidamme tarvittaessa myös hormin kuntotutkimuksen.

Muistathan, että työmme osuus kuuluu kotitalousvähennyksen piiriin.

Hormit

Kauttamme saatte kohteeseenne sopivat hormit, oli kyseessä sitten varaava tulisija, kiuas saunaan tai vaikkapa öljykattila.

Käytämme aina alan parhaimpia materiaaleja ja CE-hyväksyttyjä, kotimaisen laatutakuun omaavia kohteeseenne täydellisesti soveltuvia laatutuotteita.

Metallihormi:
Mikäli hormi halutaan tilan puutteen tai ulkomuodon vuoksi liittää uunin päältä, käytetään ensisijaisesti keveää metallihormia.

  • CE-hyväksyttyjä
  • Testattu ja turvallinen
  • Mahtuu pieneen tilaan
  • Paloturvalliset läpiviennit
  • Monipuoliset liitäntäkappaleet: kulmakappaleet, T-haarat, kondenssiastiat ynnä muuta

Harkkohormi:

Kaikkiin tulisijoihin sopiva haponkestävä ja paloturvallinen kolmikerrospiippu.

  • Tarjoamallemme Rondo Plus -järjestelmälle myönnetään 30 vuoden toimivuustakuu
  • Nopea asentaa
  • Asennusohjeisiin kannattaa tutustua huolella ennen työn aloittamista. Saatte aina tuotekohtaiset asennusohjeet tuotteen mukana ja tarvittaessa toimitamme ne teille etukäteen
  • Hormien asennuksella on merkittävä vaikutus paloturvallisuuteen. Työ kannattaakin jättää ammattilaisten huoleksi!

Harkkohormit voidaan myös pinnoittaa haluamalla tavalla, esimerkiksi slammauksella, hiertopinnoitteella, laatoituksella tai tasoituksella ja maalauksella.

Tiilipiippu:
Tiili on perinteisin ja suosituin savupiippujen rakennusmateriaali. Tiilipiippu on lämmönvarauskyvyiltään ylivoimainen, ja sen rakennuskustannukset pysyvät kurissa. Se on ainoa suuri hormisto, joka kykenee luovuttamaan siihen varastoituneen lämmön huoneistoon. Tulisijojen ja savupiippujen varaavuus onkin noussut yhdeksi niiden tärkeimmistä valintakriteereistä.

Muurattu savupiippu täyttää uusimpien eurooppalaisten standardien vaatimukset (T300-T600) niin tyypillisissä palonkestävyysluokissa kuin vaativassa nokipalotestissäkin.

Referenssit

Juhani Ahontie 6, Helsinki Eira

Vuonna 1911 Rakennettu 5 Kerroksinen kerrostalo.

Talossa on kuusi avotakkaa joista neljässä hormissa oli vuotoa, ja ne olivat asetettu käyttökieltoon.

Hormit kunnostettiin liukuvalumenetelmällä. Putkittaminen ei tullut kyseeseen, koska kyseessä olivat avotakat, jotka tarvitsevat tavallista uunia isomman hormikanavan ja putkittamisen jälkeen veto olisi voinut häiriintyä.

Kunnostuksen aikana taloyhtiö oli asuttu.

eira

Asunto Oy Urheilukatu 2-12, Rauma

Vuonna 1945 rakennetuissa (5kpl) kolmekerroksissa puutaloissa nuohooja oli asettanut lähes kaikki käytössä olevat tulisijat käyttökieltoon. Kohteessa saneerattiin 19 hormia kuntoon liukuvalumenetelmällä.

rauma

Asunto Oy Harjukatu 6, Lahti

1930-luvulla rakennetussa talossa hormit olivat päässeet jo sen verran huonoon kuntoon, että ne vuotivat toisiinsa. Hormit kunnostettiin liukuvalutekniikalla.

lahti

As Oy Helsingin Vanhankaupungin Kellomäki, Helsinki, talo B ja C

Kohteen kaikki tulisijahormit oli asetettu käyttökieltoon. Kohteessa korjattuun kaikkiaan 14 hormia liukuvalumenetelmällä toimiviksi. Saneerausvaiheessa havaittiin piipuista puuttuvan rappaukset yläpohjista sekä paloeristeet piippujen ympäriltä.

kapyla

Ota yhteyttä

Pyydä arvio työstä. Ilmaiseksi.

Hormirinki Oy

Postiosoite: Mäntsäläntie 49, 15610 Lahti

E-mail: info@hormirinki.fi

Y-tunnus: 2608449-2

Puhelin: 010 501 1611

Kovaa asiaa ja kuvia työmme jäljestä